Top news

Gemakkelijker kan het niet! Op onze website kan jij je aanmelden voor twee verschillende nieuwsbrieven. Door gebruik te maken van deze codes kan jouw voordeel oplopen ..
Read more
Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. Abonneer je om een..
Read more

Museumjaarkaart korting studenten


museumjaarkaart korting studenten

voor studenten van de volgende onderwijsinstellingen: ROC (regio Noord-Holland Nova College (regio Noord-Holland UvA, VU, HvA, ipabo Amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio Amsterdam, Rijksakademie van beeldende kunsten en Inholland (regio Noord-Holland). Amsterdam Region Travel Ticket. voorwaarden onderwijskaart Zorgkaart Zorgcentra uit Noord-Holland kunnen de artis-zorgkaart aanschaffen voor 175,00 per jaar ( 180,00 vanaf ). . Studenten artis Studententoegangskaarten kunnen niet online, maar alleen aan de kassa worden gekocht op vertoon van de collegekaart met foto en tevens het bewijs van inschrijving met studiejaar. Toegangsprijzen, artis, micropia, artis Micropia, normaal (10 jaar) 23,00 15,00 29,50. Ook jouw lichaam zit tjokvol micro-organismen, samen zijn ze goed voor een gewicht van 1,5 kilo. Plus Magazine adviseert en informeert over de onderwerpen die juist voor van belang zijn.

Als je deze snelstarter niet gebruikt om nieuw leven in je voertuig te blazen, dan gebruik je hem wel om je smartphone op te laden. Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als student ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het lopende studiejaar (bijvoorbeeld door middel van je collegekaart). Begin maar vast met dromen, want met deze boxspring van Larson zal je lekkerder slapen dan ooit tevoren!

In Plus Magazine leest u iedere maand ruim 200 paginas met betrouwbare en praktische informatie over uw gezondheid, rechten en financin. Scoor dan een of meerdere van deze besteksets. Amsterdam Travel Ticket, een ticket waarme je onbeperkt kunt reizen in Amsterdam. Koop je kaartje online en krijg 2,00 korting op een toegangskaartje voor artis of artis Micropia. Holland Travel Ticket, een ticket waarmee je voor een dag onbeperkt gebruik kunt maken van het openbaar vervoer in Nederland. Een ticket waarmee je onbeperkt kunt reizen op trajecten van het GVB.

Soxs.co korting
Hairworldshop korting
Monki kortingscode augustus 2018


Most popular

Korting jassen c&a

Blousons behoren tot de tussenjassen die nooit uit de mode raken. Tussenjassen voor heren hebben afhankelijk van het materiaal verschillende wasvoorschriften. Als je regelmatig producten wilt bestellen


Read more

Extra korting scotch and soda

Niet alleen dames kunnen goed terecht in de sale bij Scotch Soda, ook heren, jongen en meisjes kunnen hier goed slagen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Scotch Soda.


Read more

Korting efteling abonnement plopsa

p p De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Met de Plopsa abonnement krijg je


Read more
Sitemap