Top news

Een nacht bij nomadische Mongoolse rendierherders doorbrengen: de droom van iedere avontuurlijke reiziger maar o zo lastig te realiseren. Ontdek de top 10 landen, steden, regios en..
Read more
Shop in de m sale, als je extra goedkoop bij m wilt shoppen dan moet je zeker een kijkje nemen in de sale. Vul de code tijdens..
Read more

40 korting reizen na studie


40 korting reizen na studie

22 en 26 november 2018 voor houders van de Le Club AccorHotels-kaart - tussen 23 november 26 november. Met de seizoensdeals kun je al vanaf 49,- genieten van een heerlijke vakantie. Dit zit sinds 2014 niet meer in het pakket. Ook kun je ervoor kiezen om je vakantie in termijnen te betalen. Handig is dat de 40 korting niet alleen voor jezelf geldt, maar ook voor maximaal drie reizigers die met je meereizen.

Voor de afgestudeerden heeft de NS wel een gratis kortingskaart. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting,. Dal Voordeel: 40 korting met NS in daluren. Voordelig reizen in dal- en spitsuren. Altijd Vrij: altijd vrij reizen met.

Ubereats kortingscode mei
Claesens ondergoed korting

Geverifieerd: 2 dagen geleden, bekijk Kortingsactie. Dit moet minstens 14 dagen in de toekomst zijn. Je kunt je vakantie gratis omboeken tot 30 dagen voor aankomst. Sommige mensen kiezen ervoor om de boete voor lief te nemen in de eerste periode na hun afstuderen. Er is zelfs een mogelijkheid om je vakantie in termijnen te betalen. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.


Most popular

Rotterdampas korting drievliet

Tuesday 10:00 - 18:00, wednesday 10:00 - 18:00. But it is holiday season and the weather is nice so it can be busy. 750 Leuke dingen, gratis


Read more

Thermen barendrecht prijzen

Verzorging Zomer 2019: Limak Limra. Snacks (12.30-15.00) en koffie/thee, koekjes en ijs (16.00-17.00). Voor ontspanning kun je gebruikmaken van het Turkse bad, het binnenzwembad en de sauna.


Read more

Korting telfort internet

De zender uit het Pluspakket is Zender van de Maand. Die keuze is aan u en wij helpen u graag! Pak deze code9kyp, geldig t/m augustus 2018


Read more
Sitemap