Top news

Gespaarde XP gaan dus nooit verloren. The issuer does not assume any responsibility for the security of your data during the transmission via the Internet or..
Read more
Profiteer dan van speciale acties. Voordelig samen naar Parijs, groepskorting op een internationale treinreis? Bekijk hieronder de kortingsacties en aanbiedingen van NS International in november 2018. De..
Read more

Ov chipkaart met korting meereizen


ov chipkaart met korting meereizen

de bus, maar niet voor de trein. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Kies dan burgers zoo kortingsbon vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Hoe werkt de samenreiskorting op de Ov-chipkaart?

Ov chipkaart met korting meereizen
ov chipkaart met korting meereizen

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen kortingsbon danta import met korting vanwege hun leeftijd. . Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Wanneer u gebruik wilt maken van 40 korting dienen de andere reizigers een meereisproduct op de Ov-chipkaart te laden. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Ga dan naar. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Dus hoe kun je regelen dat de ander 40 korting krijgt, omdat hij met een student meereist? Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Ben nog niet handig met de OV kaarten.

Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Vanaf dat moment kan ze met korting meereizen en krijgt ze korting bij het inchecken. Let er wel op dat deze korting na 35 minuten na de laatste check-out weer verwijderd wordt. Dus al je even gewinkeld hebt met je vriendin, en ze reist weer mee terug, dan moet ze weer de Samenreiskorting op de kaart aanzetten, net zoals in het begin.


Most popular

Kortingscode siebel

Zeezout, keltisch zeezout is zeer rijk aan mineralen en je hebt er maar erg weinig van nodig om je tanden mee te poetsen. Sterker, er gaan steeds


Read more

Karwie kortingsbons

Je krijgt gratis verzending zonder extra voorwaarden of minimale orderbedragen. Ook voor gereedschap en bouwmaterialen voor de echte bouwklussen kun je bij de karwei winkel altijd terecht.


Read more

Burgers zoo korting hema

Geplaatst op 1 november 2018 Tip! . Geplaatst op 12 november 2018 Ontvang én gratis consult van een medium Ben je op zoek naar antwoorden? Klik vervolgens


Read more
Sitemap