Top news

Het enige dat je hoeft te doen om dit gratis lot te krijgen is mee gaan spelen met deze loterij. Ik wil meer informatie over het Absurd..
Read more
Viert jouw zoon of dochter binnenkort zijn of haar kinderfeestje? Pak de Korting 2 keer gebruikt 6 Dagen Geldig 100 Succes, pak de Korting, een keer gebruikt..
Read more

Ov chipkaart met korting meereizen


ov chipkaart met korting meereizen

de bus, maar niet voor de trein. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Kies dan burgers zoo kortingsbon vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Hoe werkt de samenreiskorting op de Ov-chipkaart?

Ov chipkaart met korting meereizen
ov chipkaart met korting meereizen

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen kortingsbon danta import met korting vanwege hun leeftijd. . Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Wanneer u gebruik wilt maken van 40 korting dienen de andere reizigers een meereisproduct op de Ov-chipkaart te laden. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Ga dan naar. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Dus hoe kun je regelen dat de ander 40 korting krijgt, omdat hij met een student meereist? Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Ben nog niet handig met de OV kaarten.

Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Vanaf dat moment kan ze met korting meereizen en krijgt ze korting bij het inchecken. Let er wel op dat deze korting na 35 minuten na de laatste check-out weer verwijderd wordt. Dus al je even gewinkeld hebt met je vriendin, en ze reist weer mee terug, dan moet ze weer de Samenreiskorting op de kaart aanzetten, net zoals in het begin.


Most popular

Fnv korting 50 beurs

Maria, 32, na de cursus BacteFort voelde herboren. Kinderen t/m 11 jaar: free. Toen ik berekend hoeveel het zou kosten om het kind te genezen, twee ouders


Read more

Expedia kortingscode september

Dan is het zeker zaak om eens bij Expedia te kijken. Zo hoef je dat niet op de bestemming te doen waar je naar toe gaat. Hoe


Read more

Tinytronics kortingsbon

Vodafone, Orange, 3, O2, brasilien 40404, nextel, TIM, haiti 40404. Code, für Kunden von, vereinigte Staaten 40404 (beliebig kanada 21212 (beliebig vereinigtes Königreich 86444. Indicatie verzendkosten: Brievenbuspost


Read more
Sitemap