Top news

In- en uitchecken is verplicht. Hiermee reis je voor een vast bedrag van 19,- onbeperkt door heel Nederland. Hieronder vindt u de AH dagkaart actie in het..
Read more
Wil je pizza laten bezorgen of afhalen? In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Domino's Pizza onder elkaar. Bekijk de code, stokbroodje voor..
Read more

Kaarten huishoudbeurs korting blokker


kaarten huishoudbeurs korting blokker

week 4 (2015 een geregeld terugkerende actie van Blokker is die van de KratKrakers. Met je ticket ook toegang tot de Negenmaandenbeurs (alleen mogelijk tussen 20 en 24 februari). Dan kun je hem stallen in het Mannencafé op de Huishoudbeurs. Een ideale manier om dit evenement te bereiken is per trein. Zo komen er ieder jaar ongeveer een kwart miljoen bezoekers. Van 19 t/m 28 januari is dit het wasmiddel en wasverzachter van het merk Robijn. Hier mag je namelijk naar hartenlust proeven van nieuwe smaken van diverse A-merken, doe je inspiratie op tijdens live kookdemonstraties en shop je lekkere hapjes met flinke korting. Ook nu nog ben je op de Huishoudbeurs aan het goede adres voor de nieuwste huishoudelijke snufjes, maar er is nog veel meer te doen.

Entreekaartjes voor de 70e editie van de Huishoudbeurs van 2015 bij Blokker.
En profiteer van voordeel en van 20 korting op Wedgewood Windsor servies.
Toegangskaart Huishoudbeurs goedkoop treinkaartje via de site van de Huishoudbeurs.
Via de website van de Huishoudbeurs kun je je toegangskaartje bestellen en daarbij ook een voordelig treinkaartje.

Het is dus al jarenlang een traditie! Tijdens de creatieve workshops steek je zelf je handen uit de mouwen en maak je een mooi schilderij, bloemstuk of hip woonaccessoire. Met je ticket heb je toegang op een dag naar keuze. Zo ook in de vierde week van 2015. Gasfornuizen, het gasfornuis is nu niet meer weg te denken uit onze keuken, maar in de jaren '60 was het dé noviteit op de Huishoudbeurs. Of doe het in én keer goed en bestel een speciaal Huishoudbeurs VIP- verwenarrangement waarbij je een lunch, een massage, bubbels en nog veel meer kunt verzilveren. Kortom, de Huishoudbeurs is een plek waar je nieuwe inspiratie opdoet, maar ook deelt met andere mensen uit het publiek. Een groep Dolle Mina's protesteerde tegen de promotie van milieuonvriendelijke wasmiddelen en stortte de entreehal vol met krijtpoeder. De sfeer zit er altijd goed in, want iedere bezoeker is blij zich te ontfermen over lifestyle-, beauty- en interieur artikelen. Deze tickets kosten momenteel 3,95 en zijn geldig van.00 uur tot.00 uur. De Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI is al sinds de jaren '50 van de vorige eeuw mateloos populair bij vrouwelijk Nederland. Ticketshop, je betaalt veilig en snel, extra!

Kaarten huishoudbeurs korting blokker
kaarten huishoudbeurs korting blokker


Most popular

Philips korting mediamarkt

Kortingscodejbl10 Verlopen op: op bij JBL en ontvang 10 korting op de gehele collectie JBL10-member Verlopen op: Ontvang 5 korting op alles bij Lenovo afnwide Verlopen op


Read more

Kortingsbon thermae 2000

De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag. Verder vind ik wel het zwembad iets te klein, maar wat dat dan weer helemaal goed maakt is de


Read more

Aerosleep korting

Maak dan kennis met de loyaliteits-, retentie- en fulfilmentprojecten van Ixoconcept. Met deze cookies kunnen Babypark en met Babypark meewerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen.


Read more
Sitemap