Top news

De stijl van Profuomo is een mix van klassiek en modern, waarbij een twist is gegeven aan all-time classics. Dit kunt u direct gebruiken op uw eerste..
Read more
Shirt bedrukking van je favoriete speler. Wij zijn liefhebbers van voetbalshirts en delen onze voetbalpassie graag met jou, de voetbalfan. Maar er is een andere mogelijkheid..
Read more

Pma korting menzis aanvragen


pma korting menzis aanvragen

keren. Daarnaast kan ik doordat ik via PMA aangesloten ben bij Menzis dmv de gezondsheids apps van Menzis te sparen voor een korting op mijn aanvullende verzekeringen. Kinderen van 10 jaar tot en met 17 jaar hebben een. Dekking van polis erg uitgebreid. Beiden kan ik gewoon zelf kiezen. Premie 10 Service 10 Zorgkeuze 10 Vergoeding 10 Sluit scherm Reageren Ben al meerdere jaren via PMA bij menzis verzekert, dit is erg goed bevallen. Voor de mensen die niet weten wat het inhoud hierbij een korte uitleg: PMA is een zorgcollectief voor Menzis zorgverzekeringen. Premie 10 Service 10 Zorgkeuze 10 Vergoeding 10 Sluit scherm Reageren Gewoon hetzelfde als de Menzis maar dan met korting en een leuke bonus aan het einde van ieder jaar. Net zoals dit bij Menzis het geval.

Lees op de site van Menzis meer over hoe de PMA bonus verrekend zal worden. De PMA bonus 2017 kan online aangevraagd worden. Voor het aanvragen van deze PMA bonus 2017 kun je de volgende pagina raadplegen Aanvragen PMA Bonus 2017. Menzis werkt al meer dan 20 jaar samen met PMA. In 2006 is de PMA zorgverzekering ontstaan.

Premie 5 Service 5 Zorgkeuze 5 Vergoeding 5 Sluit scherm Reageren redelijke goede verzekering, alleen het 1e jaar krijg je een redelijke bonus Premie 7 Service 6 Zorgkeuze 6 Vergoeding 5 Sluit scherm Reageren Prima polis, goede service, en een mooie bonus aan het einde. Mocht er iets zijn voor mijn reizen, vaccinaties, dan kan ik deze door middel van een foto te uploaden naar de site, declareren. Iedereen met een PMA zorgverzekering kan gebruik maken van PMA plus. PMA voert in 2017 de volgende basisverzekeringen: Menzis Basis Voordelig, vanaf 100,25 per maand na verrekening van de PMA Bonus, naturaverzekering, eigen huisarts, beperkte zorgkeuze voor vijf ziekenhuisbehandelingen,.000 zorgaanbieders, Menzis Basis, vanaf 107,92 per maand na verrekening PMA Bonus, naturaverzekering, zeer ruime zorgkeuze, eigen. De premie van de goedkoopste zorgverzekering is iets verhoogd. Als je voor de JongerenVerzorgd dekking kiest worden kinderen tot 18jaar gratis meeverzekerd voor ExtraVerzorgd. Hierbij wordt iedereen geaccepteerd. Ook als er een probleem is kan je op simpele wijze met menzis contact opnemen en krijgt, zo mogelijk, direct antwoord. De budgetpolis is een ook een naturaverzekering. Premie 10 Service 10 Zorgkeuze 10 Vergoeding 10 Sluit scherm Reageren de premie is erg laag dus heel erg aantrekkelijk voor mensen die niet te veel te makken hebben. Je hebt t/m 31 december om het aan te vragen.


Most popular

Korting klimbos rotterdam

Spelekids, twentseWelle, avonturenpark Valdeludo, maritiem Museum Rotterdam, maritiem Museum Rotterdam. Je krijgt persoonlijk bericht van mijn als wij jouw inzending plaatsen op de website ook mijn foto's


Read more

Glowgolf amsterdam korting

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. GlowGolf heeft mooie arrangementen voor zowel kinderfeestjes als familiepakketten. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden


Read more

Kortingsbon febo shop

Wie weet bevalt het geurtje wel en shop je deze de volgende keer wel in de webshop. Iedere dag maken wij onze producten vers en vriezen deze


Read more
Sitemap