Top news

Op deze pagina publiceren we namelijk altijd de nieuwste kortingen, zodat je nooit een voordeel kunt missen! Werkt namelijk samen met kortingscodessites uit Spanje, Duitsland, Italie, Belgie..
Read more
Anthony Gasthuis, De Haan Advocaten Notarissen, Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018, Aegon, Provinsje Fryslân en de BankGiro Loterij. Het is raadzaam om de entreekaarten vooraf online..
Read more

Korting op plisse gordijnen


korting op plisse gordijnen

Dim Out. Zo heeft u bij de 20mm plisse gordijnen uit prijsklasse E de keuze uit een breed aanbod semi transparante stoffen. Daardoor is plissé ook geschikt voor afwijkende ramen, zoals lichtkoepels. Als je een plissé gordijn in de dag monteert, dan blijft de raambekleding blijft binnen het kozijn. Dat heet plissé in de dag en plissé op de dag: Heb je HR glas? In het laatste geval kies je voor top down bottom up plisségordijnen. Je kunt ze zo kantelen dat ze helemaal los van elkaar zijn, maar ook zorgen dat de lamellen elkaar raken. We hebben ook gordijnen die uit twee schermen bestaan. Het kan allemaal bij Leen Bakker. Binnen de 20mm collectie heeft u de keuze uit verschillende stofsoorten, van Transparant tot Dim Out (verduisterend). Verschil plissé en jaloezie, een jaloezie bestaan uit horizontale lamellen, die kunnen draaien.

Zo kunt u kiezen voor een plisse gordijn met Top Down Bottom Up bediening. Als de lamellen te dicht tegen het raam aan hangen, dan loop je dus het risico op een kapot raam. Wij verkopen plisse gordijnen van Luxaflex, maar ook van Label 65; twee merken die staan voor kwalitatief goede producten en een uitstekende service. Bovendien helpt de semi transparante stof s avonds om inkijk te voorkomen. Prijsklasse E: In deze prijsklasse vindt u verschillende kleuren Transparante stof uit de collectie Luna Sheer Dustblock.

Nu met wel 30 korting op de complete collectie 20mm en 32mm. Bekijk hier alle Plisségordijnen aanbiedingen, kortingen acties. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk.

Plisse Gordijnen van Luxaflex bestelt u bij direct online! Dupligordijnen / Dubbele plissé / Duo plissé. Dan wordt het plisségordijn vanuit de standaardmaten alsnog voor jou precies op maat ingekort. Bij Label 65 heeft u bijvoorbeeld 4 jaar volledige garantie en bij Luxaflex producten zelfs 5 jaar garantie, waarvan 2 jaar volledig en 3 jaar beperkt. Dat betekent: op het kozijn.


Most popular

Kortingscode aanbiedingsfiets.nl

Online winkelen is nooit zo leuk geweest. Door gebruik te maken van onze kortingscodes kan jouw voordeel oplopen van enkele euros naar tientallen euros. Wij zorgen ervoor


Read more

Kortingscode directlampen.nl

Klik voor kortingscode, stofzuiger Discounter Opruiming. Wij hebben én taak en dat is dagelijks het internet afspeuren opzoek naar de beste kortingscodes, acties of aanbiedingen. Planet Sports


Read more

20 korting kleertjes.com

De servers en het netwerk worden 24 uur per dag bewaakt en regelmatig bijgewerkt met de nieuwste beveiligingsupdates. Via de grote zoekbalk bovenaan kan je eveneens jouw


Read more
Sitemap